Despre noi

Cine suntem?

Noi suntem Canapelux, o firmă producătoare de mobilier la comandă formată dintr-o echipă de oameni pasionați și talentați, iubitori de frumos și unicitate. Povestea noastră începe în 1991 în Republica Moldova, iar pe piața din România suntem din 2014 unde avem peste 12 000 de clienți și comenzi livrate în țară și în afara ei.

Ne plac provocările, proiectele dificile care presupun o adaptare atentă la spațiu, procese complexe de producție, care implică funcționalități diferite adaptate la nevoile și stilul de viață al clientului.

Echipa Canapelux

Ne-am dezvoltat frumos pe parcursul anilor alături de colegii noștri care cresc în număr de la an la an, alături de fiecare client care ne pășește pragul, fiind încurajați mereu de proiecte frumoase finalizate cu succes.

Suntem o echipă numeroasă dintre care 12 designer calificați, consilieri, ingineri și proiectanți, toți profesioniști în domeniul său, pregătiți să te ajute la fiecare pas spre obținerea piesei de mobilier perfecte pentru tine.

Procesul de lucru

Procesul de lucru începe cu ajutorul consilierii clientului de către designer, proiectant și inginer. În această etapă te vom ajuta să alegi produsele de care ai nevoie în funcție de stilul estetic dorit (modern, clasic, scandinav, baroc, minimalist, industrial etc.), funcționalitate (de dormit zilnic, ocazional, etc) și buget, toate acestea fără să se facă rabat de la calitate și fără a alege un produs total diferit de ce își dorea clientul inițial.

Produsele noastre

Structura produselor noastre este una foarte solidă, în construcția canapelelor, intrând doar materiale de cea mai bună calitate: fier, lemn sau PAL în funcție de complexitatea și funcționalitatea produsului.

De asemnea toate produsele sunt demontabile, iar asamablarea acestora este asigurată de echipa noastră.

Personalizeză-ți confortul

Ne dorim să-ți oferim servicii complete de amenajare: stabilirea utilității spațiului care trebuie amenajat (comercial sau căminul unei familii), proiectarea mobilierului, alegerea culorilor, alegerea finisajelor (tapet, draperii, covoare, electrocasnice etc) și implemetarea acestora.

Te așteptăm în unul din punctele noastre de lucru pentru ați oferi soluții personalizate prin crearea unui ambient armonios și perfect funcțional.
© 2024 Canapelux. All Rights Reserveddesigned by Vistory
chevron-down